fbpx

Parlamenti Studentor i USHT uron myslimanët për Fitër Bajramin

Bejtulla Bushi në emër të Parlamentit Studentor të USHT-së Shkup të gjithë besimtarëve të konfesionit islam ju urojnë Festën e Fitër Bajramit.

“Pas nesh lamë muajin e shenjtë, muajin e sakrificës, tolerancës, humanitetit, sinqeritetit, paqes dhe dashurisë, shpresoj që ky muaj që lamë pas nesh të jetë muaji i pastrimit të shpirtit tonë dhe udhëzimit rreth dijes dhe sinqeritetit…

Jeta është e bukur kur din të jetosh, bota është e bukur kur din të zbulosh, Ne u krijuam për një qëllim që të njohim botën dhe të bëjmë sakrificë rreth zbulimit rreth sajë, ku të padrejtën ta nxjerrim në shesh me fakte dhe dijeni, dhashtë Zoti që të ndjekim rrugën e ti deri në frymëmarrjen e fundit…”, thuhet në Urimin e Parlamentit Studentor të USHT-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close