fbpx

Burimi i gjithë të këqiave është…

“Dashuria e tepruar ndaj kësaj bote është rrënja e gjithë të këqijave.”

Thënie nga Muhamedi A.S. Ai ishte një udhëheqës fetar, politik dhe ushtarak nga Meka që unifikoi Arabinë në një fe të vetme, Islamin. Ai sipas besimit musliman, është i dërguari fundit i Zotit për njerëzimin.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button