fbpx

DITA 29: Si do të jeni pas Ramazanit?

Po përpiqemi të hamendësojmë se çfarë po men­ doni sot: Po pyesni veten nëse do vazhdoni produktivitetin tënd pas Ramazanit?

Nuk do të mbajmë leksion rreth  rëndësisë  së mbajtjes së produktivitetit (shpirtëror, fizik dhe social) pas Ramazanit. Jemi të sigurt që merrni shumë kujtesa të tilla nga imamët tuaj të zonës dhe dijetarët që flasin rreth saj. Unë do të them këtë:

Nëse në ndonjë moment gjatë këtyre 29 ditësh, keni ndjerë ëmbëlsinë e të qenurit Musliman dhe dëshironi që kjo ëmbëlsi të jetë me ju edhe pas Ramazanit, atëherë duhet të vazhdoni të jeni produktiv shpirtërisht, fizikisht dhe shoqërisht pas Ramazanit gjithashtu.

Si? Formula është shumë e thjeshtë: Qëllime të sinqerta & punë e vazhdueshme.

Po ju lëmë të mendoni rreth kësaj!

Shkëputur nga libri “30 Këshilla për Ramazan” me autor Hoxhë Bekir Halimi. Me leje të plotë të autorit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close