fbpx

Novi Pazar: Rreth 30 mije veta morën pjesë në namazin e natës (Video)

Në sheshin Gazi Isa-begu në Novi Pazar-Serbi, ndërmjet mbrëmjes së të mërkurës dhe të enjtes, përkatësisht 23 dhe 24 korrikut 2014, apo në natën e 27-të të Ramazanit, në organizim të Bashkësisë Islame, është organizuar një namaz i përbashkët i natës.

Në këtë tubim-namaz, sipas “saznajmo.net”, kanë qenë të pranishëm rreth 30 mijë veta.

Rreth 30 mije veta morën pjesë në namazin e natës  - Novi Pazar

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close