fbpx

Cilat persona i urren shoqëria?

“Sa më shumë të largohet shoqëria nga e vërteta, aq më shumë i urren njerëzit që e thonë atë”

Thënie nga George Orwell. Emri i vërtetë i tij ishte Eric Blair, ai vjen nga Anglia, ka shkruar 9 libra, dy përmbledhje me ese të shkurtra dhe disa qindra recensione dhe shkrime tjera që përbëjnë artikuj të gazetarisë. Ai ishte një përshkrues dhe deshifronte shkëlqyeshëm manipulimin dhe propagandën komuniste.

Lajme të ngjashme

Back to top button