fbpx

Debat për gazetarët në Maqedoni ‘Fjala dhe liria’

Projekti i USAID për shoqëri qytetare më 22.07.2014 e martë do të organizojë debat dhe në të njëjtën kohë do të promovohet një publikim me temë ‘Fjalë dhe liri’ në orën 12 në klubin GEM në Çarshinë e vjetër.

Në debat do të flasin : Tamara Çaushidis, Meri Jordanovska, Vasko Lazarevski dhe Artan Sadiku.

Publikimi është përgatitur nga Instituti për shoqëri dhe shkenca humanitare në Shkup në partneritet me Asociacionin për iniciativa demokratike nga Gostivari dhe Sindikata e pavarur e gazetarëve në Maqedoni.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close