fbpx

Dokumentari që shfaq torturimin e fëmijëve palestinezë (Video, +16)

Filmi dokumentar që mund ta shihni më poshtë, shfaq vuajtjet e palestinezëve, në veçanti të fëmijëve.
Ju paralajmërojmë që dokumentari ka përmbajtje që nuk preferohet për të mitur dhe persona të ndjeshëm.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close