fbpx

3-vjeçari që nuk fle kurrë… rri zgjuar 24 orë në 24!

Nëse dikush do të shikonte Rhett Labano do të thoshte se ari është një fëmijë i bukur, mjaftë i zgjatu dhe shumë normal si të gjithë fëmijët e tjerë.
Rhett është vetëm 3-vjeç. Jeton në Petersburg të SHBA-ve. Rhett Labano për një arsye që ende nuk dihet, nuk mund të flejë gjumë. Kur themi nuk mund të flejë, nënkuptojmë se ai nuk mund të flejë qoftë një minutë në 24 orë! Truri i tij nuk jep urdhrin e duhur, me qëllim që trupi të hyj në procedurën e gjumit. Për pasoj, ai qëndron i zgjuar 24 orë në 24.

Mjekët deklarojnë të befasuar nga ky rast, pasi është unik dhe po bëjnë çdo përpjekje për ta zgjidhur dhe 3-vjeçari ti kthehet jetës normale

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close