fbpx

Gruevski shtron darkë për gazetarët, nuk thërret asnjë shqiptar dhe këtë e paraqet si sukses?

Për gazetarët e përzgjedhur, kryeministri Gruevski shtroi darkë duke i anashkaluar gazetarët shqiptar dhe disa gazetarëve maqedonas nga mediumet që nuk janë proqeveritare. Nga takimi i famshëm, siç shkruan Libertas dalin edhe detaje të reja. Kryeministri Gruevski e ka quajtur veten të shenjtë duke u krahasuar me Jezu Krishtin, për shkak se bën gjëra shumë të mira.

Protokolli i kryeministrit i ka ftuar kryeredaktorët e gazetave MPM dhe Veçer dhe Nova Makedonia. Përveç kryeredaktorëve të Televizioneve proqeveritare RTVM, Kanal 5, Alfa janë ftuar edhe kryeredaktorët e televizioneve Telma dhe 24 Vesti.

Në darkë, thonë burime nga Libertas nuk është ftuar asnjë gazetarë i mediumeve në gjuhën shqipe. Ky ishte edhe një rast i mirë gazetarët ta lavdërojnë kryeministrin se partnerin e koalicionit BDI ka arritur ta bëjë mace ndërsa Gruevski i kënaqur ka komentuar se kjo ka qenë dëshirë e zotit sepse ka punuar në mënyrë të drejtë.

Gazetarët nuk kanë lënë pa përmendur se kryeredaktori i Alsat M, Muhamed Zeqiri dhe kryetari i Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë Naser Selmani përhapin gjuhë të urrejtjes tek protestuesit për rastin Monstra. Sipas Libertas të gjithë e kanë përkrahur këtë përveç përfaqësuesve të Televizionit Telma dhe Gazetës Utrinski të cilët vetëm kanë dëgjuar duke mos thënë asgjë.

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Çka t’i lypish Zotit, Zoti të jep. Këtë gjendje e kemi kërkuar, këtë mjerim Zoti na e ka dhënë

Back to top button
Close