fbpx

Do te vijë një kohë…

“Do te vijë një kohë, ku njerëzit do të krenohen për ato gjëra që duhet te turpërohen”

Thënie nga Mark Twain. Ai ishte një autor dhe humorist nga Amerika.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close