fbpx

Komandat Msusi e pranoi kush është ‘dirigjenti’ i ndryshimeve kushtetuese (VIDEO)

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Or Zot,keto krejt komplet s’ jan me trurin ne rregull!? Si mundet te krahasohen politikat verbale ne ato vepruese !? Ju zoterinje te Bdi veproni dhe me veprimet e Juaja demtoni, ndersa Pdsh ja ,po na benka muhabete !!! Absurd, cdohere ju si ajo meselja: NESE S’ K A BISHT IA NGJITNI,POR NÈSE KA ,IA PRENI.
    KJO J7 QE BANI I THUAJNE POLITIK HAXHUZESH DHE PA ASNJEFAR KODEKSI BURRNOR…