fbpx

Një palestinez në Gaza shpjegon se si është jeta nën raketat e Izraelit

Mohammed Suliman nuk ka dalë nga apartamenti në Gaza për disa ditë. Ndonjëherë ai ka nevojë për të dalë, për ushqim ose kur ndodhi incidenti i fundjavës kur një bombë nga ana e Izraelit goditi afër dritares së tij.
Shumicën e kohës ai qëndron brenda. Punon për një organizatë humanitare nga aty derisa ushqimin e blen shumë afër apartamentit.

Por kudo që të jesh në Gaza e ndjenë vetëm një ndjenjë: frikën.

“Ishte e tmerrshme, përpiqem të qëndroj brenda dhe të mos dalë jashtë gjatë ditës”, tha ai për mediat.

Mohammed thotë se palestinezët janë të detyruar që të lënë shtëpitë e tyre, por se shumica nga ata nuk kanë se ku të shkojnë.

Thotë se gjendja në Gaza tani është e mjerueshme dhe jo njerëzore.

ms1-3

ms2-3

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close