fbpx

Kam falur gabime…

“Kam falur gabime gati të pafalshme, kam provuar të zëvendësoj persona te pazëvendësueshëm dhe kam harruar persona të paharrueshëm. Kam vepruar sipas momentit dhe jam zhgënjyer nga persona që nuk e mendoja kurrë se mund te zhgënjehesha, por edhe unë kam zhgënjyer”

Thënie nga Charles Spenser “Charlie” Chaplin. Ai ishte aktor komik anglez, regjisor dhe kompozitor i cili më së shumti njihet për nga filmat e tij pa zë.

Lajme të ngjashme

Back to top button