fbpx

Binjaket që dallohen nga ngjyra e gishtave

U lyen gishtat për t’i dalluar, kjo është ideja e mamit Janet për katër binjaket e saj Laura, Jasmin, Kim dhe Sofi që jetojnë në Lipsia.

Katërnjakët pas pak muajsh do të fillojnë kopshtin janë katërnjake homozigotë, identike që sipas ekspertëve është një gjë e rrallë që ndodh vetëm një në 13 milionë raste.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close