Ziberi: Kërkesat e protestuesve varen nga vullneti politik dhe nga procedurat

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Dhe ti Naser si perher i zen BESÈ GRUEVSKIT , A !?
    O NUK NA KA NGROH DIELLI I SABAHUT E LENE MA I AKSHAMIT!!! A NUK E PA TI SI KONSULLTANT I BDI SE U BA AKSHAM…

  2. O ti i tetove o laknaxhi ,kjo deklarat nuk ka tboje me besimin e gruevskit kjo thjesh esht nji paramendim apo vizion se si duhet te shkojn punet