fbpx

FRI realizoi iftarin tradicional në sheshin “Skënderbeu”

Në kuadër të aktiviteteve të saja me rastin e muajt të shenjtë të ramazanit, FRI realizoi iftarin tradicional në sheshin “Skënderbeu” në Shkup.

Forumi Rinor Islam (FRI) është organizatë joqeveritare (OJQ), e themeluar në vitin 2000, në Shkup, Maqedoni, e cila mëton promovimin dhe kultivimin e vlerave universale islame dhe njerëzore, mbrojtjen e të rinjve nga devijimet si dhe ngritjen dhe aftësimin e tyre.   FRI veprimtarinë e tij e zhvillon në gjithë territorin e Maqedonisë, përmes degëve dhe nëndegëve të tij.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close