fbpx

Dështoi kundër-protesta e maqedonasve (FOTO)

Edhe pse në rrjetet sociale disa ditë kishte thirrje për pjesëmarrje masovike të maqedonasve, para Qeverisë nuk u paraqit askush.

Kundërprotesta e paralajmëruar si reagim i demonstruesve në lidhje me rastin “Monstra” nuk u mbajt, lajmëron gazetarja jonë nga terreni.

Policia ishte e përgatitur dhe rrugët për tek Qeveria ishin të mbyllura, më së shumti para Qeverisë kishte ekipe të gazetarëve, ndërsa protestues nuk kishte.

Prortesta 11 korik Protesta para qeverise nuk mabhen3

Anulohen portstat e maqedonasve 2

Protesta nuk mbahen para qeverisë 2

Anulohen protesta e maqedonasve 1

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close