Afrim Gashi dhe Artan Grubi në debat të nxehtë në KTV

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Genjeshtar mos genje gjuha nuk eshte realizuar perkundrazi edhe me keq eshte anashkaluar, asgje nuk keni bere ne 2004 eshte dashte te perfundoj MO ju ne cilin vit keni ngec KOKEBOSH deri dje proteshtojshe per kalan sot kish nderton atje, u bere deputet hileqar dhe sot raporton kunder popullit tend kjo d.m.th. se rasti i Esat Pashave vazhdon ne menyren e modernizuar.