fbpx

PDSH: Fton qytetarët të përmbahen nga veprime të dhunshme

Partia Demokratike Shqiptare, lidhur për protestat e paralajmëruara për ditën e nesërme, fton të gjithë qytetarët të janë të qetë dhe të përmbahen nga veprime të dhunshme.

“Të gjithë qytetarët kanë të drejtë të protestojnë dhe t’i shfaqin pikëpamjet e tyre në mënyrë paqësore por jo edhe të përfshihen në veprime destruktive apo të dhunshme. Partia Demokratike Shqiptare fton institucionet kompetente të merren me këtë rast gjyqësor duke respektuar tërësisht standardet ndërkombëtare”, thuhet në kumtësën e PDSH-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close