Policia organizohet për protestat e nesërme

Ministria e Punëve të Brendshme ka filluar të përgatitin një plan operative rreth sigurisë në protestat e paralajmëruara për ditën e premte.

Nga Ministria nuk bëjnë të ditur nëse mendojnë të ndalojnë ardhjen e protestuesve eventual nga Kosova të cilët sipas ministrisë, paraqesin rrezik për sigurinë.

Ministria e shqyrton dhe analizon të gjitha informacionet rreth protestave.

‘Ajo që dua të them është se do të veprojmë në mënyrën më të duhur’, deklaroi zëdhënësi i qeverisë Ivo Kotevski.

Tags

Lajme të ngjashme