fbpx

Fox: Nuk mund t’u përkushtohem fëmijëve

Megan Fox ka folur me gazetarët rreth familjes së saj duke thënë se nuk ka kohë t’u përkushtohet maksimalisht dy fëmijëve që ka me aktorin Brian Austin Green.

Aktorja është nënë e dy djemve, ndërsa thotë se përkundër përpjekjeve, nuk arrin që të plotësojë nevojat e tyre.

“Si nënë, e kam të vështirë se asnjërit nga ta nuk mund t’ia kushtoj qind për qind vëmendjen dhe për këtë ndjehem në faj”.

“Kam frikë se në këtë mënyrë nuk do ta kuptojnë se sa të veçantë janë dhe sa i dua”, citon People fjalët e saj.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close