fbpx

​A duhet të legalizohet marihuana në Kosovë? (Video)

Fuad Ramiqi, Ilir Bajri, Ballsor Hoxha dhe Safet Blaka, kanë diskutuar në emisionin “Fort” në lidhje me legalizimin e marihuanës.

Ata kanë dhënë mendimet e tyre nga këndvështrime të ndryshme, si ajo profesionale, etj.

Fuad Ramiqi, ka kundërshtuar legalizimin e marihuanës, me pretekstin se është e ndaluar me fenë islame dhe siç ka thënë ai, gjithçka që është e ndaluar nuk ka nevojë të diskutohet më tutje.

Ai ka thënë se asgjë nuk është e ndaluar sipas fesë, e që nuk i bën dëm shëndetit të njeriut.

Ndërkaq psikologu Safet Blaka, gjithashtu ka folur nga këndvështrimi i profesionit të tij. Mendime rreth legalizimit të marihuanës, kanë thënë edhe Ballsor Hoxha dhe Ilir Bajri./ GazetaExpress


Debati per marihuanen by GazetaExpressTV

Lajme të ngjashme

Back to top button