fbpx

Kuti me pamje kremi dielli që mbron sendet në plazh nga hajdutët dhe uji

Një kuti me emrin “Tansafe” mund të shpëtojë njerëzimin nga dy problemet më të mëdha të pushimeve në bregdet.
Hajdutët dhe uji janë armiqtë e sendeve tona personale. Tansafe në të vërtetë do të thotë “Nxirje e sigurtë” duke larguar nga vëmendja hajdutët e vjedhësve të sendeve dhe ka pamjen e një kremi dielli.

Kutia ka gjatësinë 16.5 cm dhe mund të zërë lehtësisht brenda një telefon iPhone ose Blackberry bashkë me çelësin, kartat e kreditit ose paratë.

Mbrojtësja është kundër ujit, pra edhe nëse bie në ujë nuk përshkohet përbrenda nga uji.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close