fbpx

Pastruesi dhe pasanikja

– Zonjushë jam shumë i dashuruar me ju.

– C’punë bëni?

– Pastrues.

– Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?

– Hemm, njëmije euro në muaj.

– Mua ajo shifër, nuk me del as për te blere sapun!

– Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!

Lajme të ngjashme

Back to top button