fbpx

Shteti që nuk është edhe i yni

Ngjarrjet e sodit gjatë protestave në Shkup, sjellë në pah disa fenomene të njohura:

Deputetët dhe ministrat shqiptar, janë vetëm kukulla në parlamentin maqedonas. Vendi i tyre sot ishte mes protestuesve kundër proceseve të montuara politike.Me prezencën e tyre mes popullit, do të evitoheshin të gjitha incidentet.

Populli shqiptar i Shkupit, sot tregoi se din t’i mbron dinjitetin dhe moralin kombëtar dhe fetar. Të dalish në rrugë, pa asnjë përkrahje nga politikanët e zgjedhur, është trimëri e vërtetë për përshëndetje, dhe vërtetim se SHQIPTARËT JANË POLITIKISHT JETIM.

Presj sot, KJO Maqedoni nuk është Maqedonia edhe e jonë, dhashtë Zoti që , ose të bëhet e barabartë për të gjithë qytetarët ose të mos jetë fare, sepse ne shqiptarët në të gjitha llogaritjet e tilla dalim më të mirë se maqedonasit.

Zatën maqedonasit më mirë pranojnë të mos e kenë fare shtetin se sa ta ndajnë me shqiptarët.

Na ngel vetëm të lusim Zotin që atyre tua plotësojë këtë dëshirë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close