fbpx

Rasti ‘Spiun’: Prokuroria kërkon të shpallen fajtorë 19 të dyshuarit

Prokuroria ka tërhequr sot akuzën për spiunazh ish drejtorit të Drejtorisë për parandalim dhe larje të parave dhe korrupsionit, Vane Cvetanov. Por atij i mbetet akuza për bashkëpunim kriminal dhe zbulim të fshehtësive shtetërore.

Prokuroria sot i tha fjalët e fundit për rastin ku 19 persona janë të dyshuar për spiunazh. Akuza për policët Goran Stojkov dhe Aleksandar Dinevskkin janë përmirësuar dhe në vend për spiunazh tani ato akuzohen për ndihmë në spiunazh.

Në fjalët përmbyllëse në procesin gjyqësor për rastin ‘Spiun’, prokurorja publike kërkoi që të gjithë 19 të dyshuarit të shpallen si fajtorë për vepër penale spiunazh.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close