fbpx

VIDEO dhe FOTO reportazhë, protestat e sotme në Shkup

Portalb ishte në terren dhe dokumentoi me foto dhe video gjithçka që ndodhi sot në Shkup gjatë protestave kundër rasteve të montuara gjyqësore.

 

Protesta-Anti-Monstra-04

Protesta, Anti- Monstra 04.07.2014 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-3

 

Protesta, Anti- Monstra 04.07.2014

Protesta, Anti- Monstra 04.07.2014

Protesta, Anti- Monstra 04.07.2014

Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-4 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-5 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-6 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-7 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-9 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-22 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-23 Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-35

 

Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-55

Protesta-Anti-Monstra-04.07.2014-75

BDSC_0195

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close