fbpx

DITA 7: KUR DO TË JENI PRODUKTIV?

Sot është thirrja e fundit për ata, që akoma nuk i janë bashkuar karvanit të të suksesshmeve për hir të Tij, të bëhen pjesë e udhëtimit tonë.

Nëse nuk arrini të bëheni të frytshëm këtë Ra­mazan, atëherë kur mund të jeni?

E nëse jeni i fryt­shëm tashmë, a është frytshmëria juaj me të vërtetë për hir të Tij?

Në këtë Ramazan, ne duam t’ju ndihmojmë të keni­ një Ramazan pa ndjenjë faji dhe mërzitje më vonë­. Kështu që, mund të përfitoni nga kjo mun­dësi!

Shkëputur nga libri “30 Këshilla për Ramazan” me autor Hoxhë Bekir Halimi. Me leje të plotë të autorit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close