fbpx

“Naim Frashëri” nga Kumanova përkrah iniciativën e Ziadin Selës

Nismën për ta përkrahur edhe publikisht iniciativën e Ziadin Selës kanë nisë ta përkrahin edhe nëndegët tjera nga vende të ndryshme. “Dardania” nga Kumanova duke vazhduar me përkrahjen e Butelit e Lubotenit, së fundmi edhe nëndega “Naim Frashëri”- Kumanovë ka dorëzuar në redaksinë e Gazetës Lajm listën me nënshkrimet e anëtarëve që përkrahin iniciativën e Selës për ta reformuar PDSH-në.

Kryesia e nëndegës “Naim Frashëri”- dega Kumanovë në mbledhjen e fundit duke vlerësuar gjendjen aktuale në Partinë Demokratike Shqiptare, si dhe duke u bazuar në rezultatin e zgjedhjeve vendosëm unanimisht që të mbështesim iniciativën e Zejadin Sela, për reformimin dhe ribashkimin e PDSH-së.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close