fbpx

Sheshel kërkon nga Haga 12 milionë euro

Lider i radikalëve serbë Vojsilav Sheshel (anëtarë dhe në udhëheqje të të cilës kanë qenë kryeministri dhe kryetari aktual i Serbisë Aleksandar Vuçiq dhe Tomislav Nikoliq) ka kërkuar nga Tribuanli i Hagës dëmshpërblim me vlerë 12 euro, kumtohet nga Haga.

Kumtesa thotë se këto para Sheshel i ka kërkuar si “dëmshpërblim për qëndrim të pabazuar në paraburgim qe 11 vjet”.
Sheshel kishte shkuar vullnetarisht në Hagë më 24 shkurt 2003. Ai akuzohet për krime luftë në Bosnjë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close