fbpx

Hapni sytë dhe…

“Kur nuk i shihni me syrin e njëjtë, edhe gjërat më nuk duken të njëjta. Njësoj edhe njerëzit.”

Thënie popullore.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button