fbpx

Gazetari Zoran Fidanovski është zgjedhur anëtarë në Këshillin e Agjencisë për media

Kuvendi sot ka votuar 7 anëtarët e Këshillit të Agjencisë për media. Në përbërjen e Këshillit është edhe gazetari Zoran Fidanovski nga Shoqata e Gazetarëve të Maqedonisë, ndërsa anëtarë të tjerë janë Lazar Trajçev, Metodija Jançevski, Alma Mashoviq, Lazo Petrushevski, Selver Ajdini dhe Mila Infetai.

Anëtarët e Këshillit do të kenë mandate prej 7 viteve pa të drejtë të rizgjedhjes.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close