fbpx

Deputetët zgjodhën Rafiz Halitin dhe Antonio Milloshoskin për nënkryetar të Kuvendit

Me 74 vota pro dhe asnjë kundër deputetët zgjodhën për nënkryetar të Kuvendit Rafiz Halitin dhe Antonio Milloshoskin. Vendi i tretë mbetet i rezervuar për partinë më të madhe opozitare e cila bojkoton punën e Kuvendit. Ndryshe gjatë fjalimit deputeti i BDI-së Xhevat Ademi u shpreh se fakti që për nënkryetar zgjedhet një ish komandant dhe një ish rebel, flet për nivelin e demokracisë në Maqedoni.

Derisa Amdi Bajram, propozoi që posti i nënkryetarit të tretë tij ndahet ndonjë partie tjetër opozitare, duke përmendur kështu PDSH-në. Sipas tij nuk mund të pritet në pafundësi kthimi i opozitës në Kuvend.

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

Back to top button
Close