fbpx

Reth një mijë persona janë shpërngulur nga Maqedonia

Nga Maqedonia vitin e kaluar janë shpërngulur 945 qytetarë, tregojnë të dhënat e fundit të Entit shtetëror të statistikave.

Sa i përket përkatësisë etnike të të shpërngulurve, më së shumti janë maqedonas ata që largohen.

Nga gjithsej 945 qytetarë të larguar, 613 janë maqedonas, 152 shqiptarë, 48 turq si dhe nga 7 serbë dhe romë.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close