fbpx

Thaçi: Vendimi e përcakton fituesin e zgjedhjeve dhe të drejtën e mandatarit

Kryeministri Hashim Thaçi menjëherë pas publikimit të vendimit të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës që e përcakton fituesin e zgjedhjeve dhe të drejtën e mandatarit për formimin e institucioneve të reja, është prononcue në rrjetin social Facebook, lidhur me këtë duke shtuar se e pranon vendimin e kësaj Gjykate.

“Sapo mora Vendimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës që e përcakton fituesin e zgjedhjeve dhe të drejtën e mandatarit për formimin e institucioneve të reja, sipas Nenit 95, paragrafi 4 të Kushtetutës si dhe Ligjit për Zgjedhje të Përgjithshme që përcakton qartë mënyrën dhe afatet e krijimit të koalicioneve. E respektoj këtë vendim plotësisht. HTH”.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close