fbpx

SHBA: Autostrada për Shkup do t’i shërbejë zhvillimit të Kosovës

Ambasada Amerikane në Prishtinë, ka bërë me dije se mirëpret përmbylljen me sukses të marrëveshjes në mes të Qeverisë së Kosovës dhe “Bechtel-ENKA”-s për ndërtimin e rrugës 6.

“’Bechtel’ është ndër ndërmarrjet më të suksesshme amerikane që veprojnë në rajon dhe shquhet për ndërtimin e rrugëve të sigurta dhe shumë cilësore me standardet më të larta inxhinjerike.

Rruga 6 do t’i shërbejë rritjes së tregtisë dhe turizmit në Kosovë dhe do të sjellë mundësi të reja ekonomike për rajonin”, është thënë në komunikatën e Ambasadës Amerikane në Prishtinë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close