fbpx

Për katër muaj investime prej 109.5 milion euro

Gjithsej 109.5 milion euro investime të huaja kanë hyrë në Maqedoni në katër muajt e parë të vitit, njofton Banka Popullore e Maqedonisë.

Sipas të dhënave të Bankës Popullore vetëm në muajin prill në shtet kanë hyrë 16.4 milion euro kapital nga jashtë. Sipas të dhënave, nga fluksi i përgjithshëm i investimeve të huaja për katër muaj gjithsej 77.9 milion euro janë kapital personal dhe fitim ri-investues nga të cilat 76.3 janë investime direkte.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close