fbpx

Jashari: Në Gjykatën e Apelit të dëshmohet e vërteta

Lidhur me dënimet e shqiptuara për të akuzuarit në rastin Monstra, ka reaguar edhe ministri i drejtësisë, Adnan Jashari. Ai në një deklaratë, ai kërkoi që Gjykata e Apelit të shqyrtoj vendimin e gjykatës së shakllës së parë dhe vendimet e shqiptuara për rastin ‘Monstra’.

“Akt gjykimi nuk është i plotëfuqishëm. Organet gjyqësore në Maqedoni duhet të dëshmojnë kapacitet dhe në asnjë rast të mos dënojnë qytetarë të pafajshëm pa pasur prova. Pres që në shkallën e dytë të dëshmohet e vërteta. Gjithmonë do të jemë në anën e të drejtës”, tha Ministri i drejtësisë Adnan jashari

Tags

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. NJE PYETJE DIREKTE PER ADNAN_in!
    POQESE NE SHKALLE E DYTE NUK DESHMOHET E VERTETA, T’I A DO TE JAPESH DOREHEQJE!?
    TE LUTEM MOS MANIPULO ME FATIN E KEQ TE TE DENUARVE DHE FAMILJARVE TE TYRE…..

Back to top button
Close