fbpx

Mrekullitë ndodhin, linden binjakët me 39 ditë dallim

Elene Cowan e quan mrekulli lindjen e dy binjakëve të sajë. Ajo që është e çuditshme dy binjakët nuk do të festojnë ditëlindjen në të njëjtën ditë. Karl ka lindur më javën e 24 të shtatzënisë më 20 Janar të këtij viti, ndërsa David në javën e 30 të shtatzënisë më 28 Mars.

Binjakët

“Nuk kamë besuar se mrekullitë ndodhin. Kjo që më ndodhi mua është mrekulli e vërtetë”, thotë nëna e binjakëve.

Njëri nga binjakët kishte vendosur të lind para kohe ndërsa tjetri pas 39 ditëve.

Binjakët

“Kur linda herën e parë mendova që do ti humb që të dy sepse isha shumë para terminit të caktuar. Pasi linda binjakun e parë mjekët më thanë që fëmija tjetër është mirë dhe nuk do të lind, derisa ato do të bëjnë përpjekje për të shpëtuar ”, deklaroi nënë.

Mjekët kishin bërë të pamundurën që 2 foshnjat të mos lindnin në të njëjtën ditë pasi do të ishte e vështirë që ata të mbijetonin. 

Binjakët

Për gati 6 javë, Carl dhe nëna e tij Elene qëndruan në spital nën një përkujdesje speciale të mjekëve deri në lindje Davide, i cili tashmë peshonte 2.9 kilogram. 

Djali tjetër lindi pas 39 ditëve dhe ata sot të dytë kanë nga 9 kilogramë dhe janë të shëndoshë por që nuk do ta festojnë ditëlindjen asnjëherë së bashku.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close