fbpx

DITA 2: A JU KUJTOHET RAMAZANI I SHKUAR?

Si ishte ai? Ishte produktiv apo mezi mbijetuat prej tij?

Nëse patët një Ramazan jo të suksesshëm vitin e shkuar,​ mos e përsëritni sërish. Të ndjerit fajtor rreth Ra​mazanit​ të vitit të shkuar nuk do t’ju shpërblejë; vetëm nëse​ e përdorni atë ndjenjë faji për ndiçuar dëshirën e zjarrtë brenda jush, për ta bërë më mirë këtë vit.

Kjo arrihet​ duke përmirësuar veten dhe jo duke rënë në të njëjtat​ gracka sikurse vitin e shkuar.

Nga ana tjetër, nëse keni patur një Ramazan të suksesshëm​ vitin e shkuar, falenderimi i takon Allahut! Përpiquni të risillni në kujtesë atë që keni bërë vitin e shkuar dhe si mund ta përmirësoni atë.

Shkëputur nga libri “30 Këshilla për Ramazan” me autor Hoxhë Bekir Halimi. Me leje të plotë të autorit.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close