fbpx

Pritet rritje e çmimit të energjisë elektrike për 3.5 për qind

Rryma elektrike do të shtrenjtohet për 3.5 për qind. Komisioni rregullator i energjetikës ka përfunduar llogaritë për korrektimin e çmimit, pas çka kompanitë energjetike kanë treguar harxhime të mëdha të rrymës elektrike, shkruan “Faktor”.

Komisioni rregullatorë ka kërkuar sqarime plotësuese nga ELEM. MEPSO dhe EVN, për harxhimet, dhe ka konstatuar se çmimi i fundit për amvisëritë i energjisë elektrike  duhet të jetë për 3.5 për qind më i lartë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close