fbpx

Twitter sjell Hashflagsin për muajin e Ramazanit

Twitter ka njoftuar se po implementon veçorinë Hashflags, përdorur për Kupën e Botës edhe në muajin e Ramazanit, muaji i 9-të në kalendarin Islamik.

Gjatë muajit të Ramazanit, duke filluar nga kjo javë, nëse ju përdorni një hashtag #Ramadan ose #Eid, ikona të veçanta do të shfaqen që tregojnë edhe mbështetjen për festën tuaj.

Për ti bërë gjërat pak më të lehta për njerëz që do të agjërojnë këtë muaj, Twitter gjithashtu ka hyrë në bashkëpunim me @AlArabiya, kështu që aty mund të gjeni edhe oraret se kur fillon dhe mbaron Agjërimi.

Për të patur mundësi ti shikoni këto, ju u duhet të bëni një cicërimë tek @AlArabiya me hashtag-un #Iftar (për orarin e përfundimit) ose #Ismak(për orarin e fillimit) ndjekur nga emri i qytetit tuaj shoqëruar nga simboli (#).

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close