fbpx

PRSD: Prokurori në mënyrë indirekte pranoi se zëri në inçizim është i Gruevskit

Partia e Re Socialdemokrate (PRSD) e ka komentuar deklarimin e Prokurorit Publik Marko Zvërlevski për skandalin e pritavizimit të “Makedonska banka”.

PRSD përmend faktin se është pranuar se megjithatë ekziston vepër penale në këtë skandal.

Partia që e drejton Tito Petkovski theskon se Prokuroria konfirmoi se bëhet fjalë për bisedë telefonike të incizuar me konstatim se për incizim të tillë nuk ekziston urdhër nga organe kompetent.

“Opozita dhe një pjesë e ekspertëve publikisht pyetën nëse në incizim është zëri i Gruevskit, parashtrohet pyetja nëse me këtë komunikatë, Prokuroria e konfirmon ekspertizën e ekspertëve nga Serbia se zëri është i kryeministrit Nikolla Gruevski”, vlerëson PRSD.

Lajme të ngjashme

Back to top button