fbpx

Mos imitoni kurrë

“Mos imitoni kurrë asgjë dhe askënd. Një luan që imiton një luan, ngjan me një majmun”

Victor Marie Hugo – ishte një dramaturg, poet dhe shkrimtar francez, i konsideruar si babai i Romantizmit si dhe një figurë dominuese në letërsinë franceze të shekullit XIX.

Tags

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button
Close