fbpx

Nuk do të ketë ftesë për në NATO për vendet që aspirojnë

Sekretari i Përgjithshëm iNATO-s, Anders Fogh Rasmusen ka pohuar sot se asnjë vend që aspiron për në NATO nuk do të marrë ftesë anëtarësimi në Samitin e ardhshëm që zhvillohet në Ëels.

Ai ka thënë se as Maqedonia, as Mali i Zi, as Bosnjë e Hercegovina dhe as Gjeorgjia nuk do ta marrin ftesën për anëtarësimin në NATO.

Aleanca ushtarake më e madhe në botë e ka bërë të qartë qëndrimin e saj lidhur me Maqedoninë, që nga Samiti i Bukureshtit më 2008, se nuk mund të jetë pjesë e NATO-

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close