fbpx

Ademi vendosi gjuhën shqipe me të marr detyrën ministër

Abdylaqim Ademi me të marr detyrën, Ministër i Arsimit dhe Shkencës, në qendrën për informim ka vendosur mbishkrimin në tre gjuhë. ‘Ministria e Arsimit dhe Shkencës’ tani është shkruar në gjuhën Maqedonase, angleze dhe gjuhën Shqipe.

Pritet që ministri Ademi, madje të emërtojë në shqip edhe faqen e Ministrisë së Arsimit dhe emrat e shkollave.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close