fbpx

11 milion euro për ndërtimin e objektit të qeverisë

1.1 milionë euro janë parapraë të harxhohennë mënyrë plotësuese për ndërtimin e objektit godinës së qeverisë në qendër të Shkupit.

Shërbimi për punë të përgjithshme dhe të përbashkëta të Qeverisë së Maqedonisë, dje ka shpallur tender për ndërtimin e një terrace për mbrojtje të veçantë dhe terracë për lëvizje në kulm.

Me këtë thirrje, shuma e përgjithshme për rikonstruimin e qeverisë është rritur në 11 milionë euro. Kompanitë e ndërtimit mund të bëjnë oferta deri më 17 korrik.

Autorë të zgjidhjes ideore për rikonstruimin e fasadës së qeverisë në sitilin neoklasik janë arkitektët Zharko Çaushevski dhe Filip Bogatinov.

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close