fbpx

Eleganca është e lindur

“Eleganca është e lindur, dhe nuk ka të bëjë aspak me të qenit e veshur mirë”

Diana Vreeland-Kolumniste dhe redaktore në fushën e modës. Ajo ka punuar në revistat Vogue dhe Harper’s Bazaar

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close