fbpx

A gënjejnë të gjithë si ky njeri në statuset e tyre në Facebook ? (Video)

Kjo është një video e cila pasqyron jetën e një personi në bazë të statuseve të tij në Facebook. Ai gjithnjë gënjen dhe gjithnjë më e shumë merr më shumë pëlqime.

Sikur kur kinse po darkon së bashku me gruan, sikur kinse u nda prej saj me dëshirë, sikur kinse po vrapon e madje sikur edhe kinse e la punën për të ndjekur ëndrrat e tij.

Mirëpo në momentin e parë që ai tregon të vërtetën “Jeta im është e pavlerë”, të gjithë shokët e tij e fshijnë atë nga Facebook-u i tyre, dhe nuk dëshirojnë të dëgjojnë më për të.

A duhet që të gënjejmë në Facebook për tu pëlqyer nga të tjerët?Nëse po atëherë a ia vlenë të kemi një Facebook.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close