fbpx

Inspektor nga Brukseli në Agjencinë për shërbime mediale, kërkojnë ku shkuan paratë e IPA Fondeve

Këto ditë në Agjencinë për shërbime mediale audio dhe audiovizuale, inspekcione nga OLAF Brukseli kanë kryer hetime për keqpërdorim të të hollave që Agjencia i ka marr nga IPA fondet e BE-së, shkruan Libertas.

Inspektorët e BE-së, nga Agjencioni dhe kryetari Zoran Trajçevski kërkojnë përgjigje se si dhe ku përfunduan rreth 3 milion para evropiane.

Sipas burimeve të Libertas, mjete nga IPA Fondet I janë dhënë Agjencisë për zhvillim të kapaciteteve për rregullim efikas të hapësirës mediale në Maqedoni.

Punëtorët e Agjencisë një nga një merën në pyetje, sipas Libertas, inspektorët veç më kanë locuar keqpërdorim të mundshëm të të hollave dhe kanë hapur hetim zyrtarë.

Tags

Lajme të ngjashme

Back to top button
Close